Banánová ovsená kaša s lieskovými orechmi
Čo si rýchlo pripraviť na raňajky bez zdĺhavého premýšľania? Banánová ovsená kaša s lieskovými orechmi je vhodná práve počas chladných dní. Ráno zahreje, naštartuje trávenie a dlhodobo dodá pocit sýtosti. V kaši ako sladidlo fungujú banány, ak chcete, môžete si ju na povrchu ešte trochou medu alebo napríklad javorového sirupu.
Ingrediencie
3 ksbanán
2 hrnčekovsené vločky
1 štipkasoľ
150 gjahody
100 gčučoriedky
100 glieskové orechy
3 PLmed
Postup
Dva banány roztlačíme vidličkou, pridáme ich do hrnca a 3 a ¼ hrnčekmi vody. Premiešame a pridáme vločky, osolíme a privedieme k varu. Potom varíme na miernom ohni asi 10 minút.
Hotovú kašu ozdobíme podľa vlastnej fantázie zvyšným banánom, jahodami, čučoriedkami, orechmi a pokvapkáme medom na osladenie. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre