Banánová ovsená kaša s lieskovými orechmi

Banánová ovsená kaša s lieskovými orechmi

Čo si rýchlo pripraviť na raňajky bez zdĺhavého premýšľania? Banánová ovsená kaša s lieskovými orechmi je vhodná práve počas chladných dní. Ráno zahreje, naštartuje trávenie a dlhodobo dodá pocit sýtosti. V kaši ako sladidlo fungujú banány, ak chcete, môžete si ju na povrchu ešte trochou medu alebo napríklad javorového sirupu.

Ingrediencie

  • 3 ksbanán

  • 2 hrnčekovsené vločky

  • 1 štipkasoľ

  • 150 gjahody

  • 100 gčučoriedky

  • 100 glieskové orechy

  • 3 PLmed

Postup

  1. Dva banány roztlačíme vidličkou, pridáme ich do hrnca a 3 a ¼ hrnčekmi vody. Premiešame a pridáme vločky, osolíme a privedieme k varu. Potom varíme na miernom ohni asi 10 minút.

  2. Hotovú kašu ozdobíme podľa vlastnej fantázie zvyšným banánom, jahodami, čučoriedkami, orechmi a pokvapkáme medom na osladenie. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Raňajky
Tip redakcie
Bezmäsité jedlá
Zdravé recepty
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.