Zdroj: Shutterstock
Kórejská polievka, ktorú si zamilujete
Máte radi ázijské jedlo? Pripravte si chuťové poháriky, pretože túto polievku si zamilujete.
Ingrediencie
1 a 3/4 lslepačí vývar
60g pasta kimchi
200 ghovädzie mäso
60 gnakladaný topinambur
60 gčínska kapusta
30 gčervená cibuľa
80 gšampiňóny
160 grezance
8 golej z limetkových listov
Postup
Hotový a ochutený slepačí vývar necháme prejsť varom, pridáme doň kimchi pastu nakrájanú na drobné kúsky a varíme.
V oddelenom hrnci uvaríme rezance, scedíme ich a odložíme.
Zvlášť na olivovom oleji ugrilujeme hovädzie mäso, huby, ktoré zalejeme hotovým slepačím vývarom.
Potom pridáme červenú cibuľku, blanšírovanú kapustu a nakladané topinambury.
Tesne pred podávaním pridáme uvarené rezance a olej z limetkových listov. Lahoda!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre