Bravčové karé na paradajkách s fazuľou

Bravčové karé na paradajkách s fazuľou

Recept na bravčové karé na paradajkách s fazuľou si určite dobre uložte. Ak ho raz pripravíte a ochutnáte, budete ho mať neustále na pamäti. Je to jednoduchý recept, ktorý sa hodí na nedeľný alebo iný slávnostný obed a zaujme každého, kto má rád výraznú chuť mäsa skombinovanú s jemnou a zaujímavou omáčkou.

Ingrediencie

  • 1000 gbravčové karé

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 3 PLolivový olej

  • 1 kscibuľa

  • 3 strúčikycesnaku

  • 400 gnakrájané konzervované paradajky

  • 800 gmenšie zemiaky

  • 2 PLolivový olej (na prípravu zemiakov)

  • 1 PLčerstvý alebo sušený rozmarín

  • 300 gkonzervovaná červená fazuľa

Postup

  1. Mäso zo všetkých strán osolíme, okoreníme a opečieme v hrnci na olivovom oleji do zlatista. Potom odložíme na bok.

  2. Do hrnca po mäse pridáme nakrájanú cibuľu a plátky cesnaku, restujeme 2 minúty, pridáme paradajky a trochu vody. Mäso vrátime späť a všetko pečieme vo vyhriatej rúre pri 170 °C asi 30 minút.

  3. Medzitým premiešame zemiaky s olejom, soľou a korením . Pridáme nasekaný rozmarín a pečieme ich pri 210 °C do chrumkava.

  4. Po mäso do omáčky pridáme fazuľu a prehrejeme, potom mäso nakrájame na plátky. Podávame s omáčkou a opečenými zemiakmi. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.