Budapeštianska nátierka

Budapeštianska nátierka

Budapeštianska nátierka je nátierka ako žiadna iná. Typická paprikovou chuťou a jemnou pikantnosťou. Všetko, čo na ňu potrebujete, pravdepodobne aj doma máte.

Na nátierku

  • 200 gsmotanový krémový syr

  • 250 gmäkký tvaroh

  • 1 ČLúdená mletá paprika

  • 1 ksčervená kápia

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • feferónky podľa chuti

K servírovaniu

  • chlieb

  • vlašské orechy

  • žerucha

  • sedmokráskové kvety na ozdobu

Postup

  1. V miske zmiešame syr, tvaroh a údenú papriku. Kápiu nakrájame na malé kúsky a polovicu množstva vmiešame do nátierky.

  2. Nátierku osolíme, okoreníme a primiešame na jemno nakrájanú feferónku.

  3. Pripravenú nátierku natrieme na plátky chleba, ozdobíme zvyšnou paprikou, orechmi, žeruchou a sedmokráskami. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Raňajky
Nátierky a dressingy
Večera
Bezmäsité jedlá
Maďarsko
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.