Budapeštianska nátierka je nátierka ako žiadna iná. Typická paprikovou chuťou a jemnou pikantnosťou. Všetko, čo na ňu potrebujete, pravdepodobne aj doma máte.
200 gsmotanový krémový syr
250 gmäkký tvaroh
1 ČLúdená mletá paprika
1 ksčervená kápia
soľ
mleté čierne korenie
feferónky podľa chuti
chlieb
vlašské orechy
žerucha
sedmokráskové kvety na ozdobu
V miske zmiešame syr, tvaroh a údenú papriku. Kápiu nakrájame na malé kúsky a polovicu množstva vmiešame do nátierky.
Nátierku osolíme, okoreníme a primiešame na jemno nakrájanú feferónku.
Pripravenú nátierku natrieme na plátky chleba, ozdobíme zvyšnou paprikou, orechmi, žeruchou a sedmokráskami. Dobrú chuť!
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre
© Copyright 2025 - Varíme spolu
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.