Cestovinový šalát s pečeným kuracím mäsom
Cestovinový šalát s pečeným kuracím mäsom je jeden z množstva cestovinových šalátov, ale predsa vám zachutí trochu inak. Každý recept sa v niečom odlišuje a v tomto je chuť postavená na dresingu s horčicou a medom. Príprava je naozaj rýchla a zvládne ju každý.
Ingrediencie
400 gcestoviny
soľ
4 PLmajonéza
1 PLhorčica
1 PLmed
mleté čierne korenie
2 ksjarná cibuľka
4 kscherry paradajky
300 gpečené kuracie mäso
1 vetvičkačerstvá bazalka na dozdobenie
Postup
Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale. Precedíme ich a necháme odkvapkať.
V mise zmiešame majonézu, horčicu, soľ, korenie, med a dresing premiešame s cestovinami.
Cibuľky nakrájame na tenké kolieskam paradajky na kúsky a všetko premiešame s pripravenými cestovinami. Pridáme natrhané kuracie mäso a pri podávaní ozdobíme bazalkou. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre