Cestoviny s kuracím mäsom a bazalkou
Na to, aby ste pripravili jednoduchý recept, akým sú aj cestoviny s kuracím mäsom a bazalkou, nemusíte byť šéfkuchár. Stačí, keď to urobíte s radosťou a od srdca. Zopár surovín dokáže častokrát vytvoriť tie najlepšie recepty vôbec.
Ingrediencie
2 kskuracie prsia s kožou
soľ
olivový olej na opekanie mäsa
400 gcestoviny Torti alebo Fusilli
200 gparmezán
1 zväzokčerstvá bazalka
2 strúčikycesnaku
50 gpíniové oriešky
20 mlolivový olej
80 gsušené paradajky
čerstvá bazalka na ozdobenie
Postup
Mäso osolíme a opečieme na oleji kožou nadol. Po 4 minútach otočíme a dopečieme do zlatista.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale v osolenej vode a scedíme ich. Mixérom rozmixujeme 100 g parmezánu, zväzok bazalky, cesnak, oriešky a olej.
Sušené paradajky nasekáme na kúsky a pridáme ich spolu s pestom do teplých cestovín, primiešame lístky bazalky. Navrch položíme nakrájané mäso a pri podávaní posypeme nastrúhaným parmezánom. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre