Chrenovo-horčicové bravčové rezne

Chrenovo-horčicové bravčové rezne

Nenecháte si ujsť žiadne chutné rezňové variácie? Vyskúšajte chrenovo-horčicové bravčové rezne a objavíte nové chute. Jemne pikantné a zároveň hebké rezne najlepšie chutia s novými zemiakmi. Vyskúšajte a budete ich pripravovať pravidelne.

Na rezne

  • 4 plátkybravčová krkovica

  • 4 PLplnotučná horčica

  • 4 PLnastrúhaný chren

  • soľ

  • čerstvo mleté čierne korenie

  • hladká múka

  • repkový olej

Na dokončenie

  • varené baby zemiaky v šupke

  • čerstvá petržlenová vňať

Postup

  1. Mäso umyjeme, osušíme a naklepeme. V miske zmiešame horčicu s chrenom na hladký krém.

  2. Naklepané rezne mierne osolíme, okoreníme a z oboch strán ich dôkladne potrieme horčicovou zmesou. Takto pripravené rezne obalíme v hladkej múke a obal dôkladne pritlačíme.

  3. Rezne smažíme v rozohriatom oleji z oboch strán do zlatista. Hotové rezne poukladáme na papierovú utierku a prebytočný olej necháme odkvapkať.

  4. Ešte teplé rezne podávame s baby zemiakmi varenými v šupke posypanými najemno nasekanou petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
Slovensko
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.