Chrenovo-horčicové bravčové rezne
Nenecháte si ujsť žiadne chutné rezňové variácie? Vyskúšajte chrenovo-horčicové bravčové rezne a objavíte nové chute. Jemne pikantné a zároveň hebké rezne najlepšie chutia s novými zemiakmi. Vyskúšajte a budete ich pripravovať pravidelne.
Na rezne
4 plátkybravčová krkovica
4 PLplnotučná horčica
4 PLnastrúhaný chren
soľ
čerstvo mleté čierne korenie
hladká múka
repkový olej
Na dokončenie
varené baby zemiaky v šupke
čerstvá petržlenová vňať
Postup
Mäso umyjeme, osušíme a naklepeme. V miske zmiešame horčicu s chrenom na hladký krém.
Naklepané rezne mierne osolíme, okoreníme a z oboch strán ich dôkladne potrieme horčicovou zmesou. Takto pripravené rezne obalíme v hladkej múke a obal dôkladne pritlačíme.
Rezne smažíme v rozohriatom oleji z oboch strán do zlatista. Hotové rezne poukladáme na papierovú utierku a prebytočný olej necháme odkvapkať.
Ešte teplé rezne podávame s baby zemiakmi varenými v šupke posypanými najemno nasekanou petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre