Grilovaný losos s pomarančom, avokádom a chilli

Grilovaný losos s pomarančom, avokádom a chilli

Aj grilovaný losos s pomarančom, avokádom a chilli môže byť šťavnatý. Svoje obavy, že po grilovaní bude jeho mäso suché, zaženiete použitím alobalu, ktorý vo vnútri uchová tekutinu a mäso bude jemnučké až rozpadavé. Nezabudnite na marinádu, mäso nielen ochutí, ale tiež zabezpečí jeho mäkkosť.

Ingrediencie

  • 1 kspomaranč

  • 1 štipkamleté čierne korenie

  • 1 štipkasoľ

  • 1/2 PLmed

  • 1 kschilli papričky

  • 600 glosos s kožou

  • 2 PLolivový olej

  • 1 kslimetka

  • 1 zväzokčerstvý koriander

  • 1/2 ksavokádo

  • 1 ksfeferónka

Postup

  1. Do misky dáme šťavu z polovice pomaranča, pridáme citrónové korenie, soľ, med a nasekanú chilli papričku. Filet lososa položíme kožou nadol na alobal potretý olejom a pripravenou marinádou. Doplníme plátkami pomaranča a limetky.

  2. Mäso zabalíme do alobalu a položíme na mriežku rozpáleného grilu. Lososa grilujeme približne 10 až 15 minút. Hotové rybie mäso môžeme podávať s čerstvým koriandrom, nakrájanými plátkami avokáda a kúskami feferónky. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Večera
Ryby
Grilovačka
leto

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.