Káva Bombardino

Káva Bombardino

Káva Bombardino vás zahreje, a to nielen na zjazdovke. Táto lahôdka vznikla v Alpách, ale rýchlo sa udomácnila aj v iných častiach sveta. Vyskúšajte ju aj doma.

Ingrediencie

  • 100 mlvaječný likér

  • 50 mlrum

  • 200 mlsilná káva instantná alebo espressa

  • šľahačková smotana

  • kakao alebo horká čokoláda na posypanie

Postup

  1. Vaječný likér s rumom zahrejeme a rozdelíme do dvoch hrubostenných pohárov.

  2. Pomaly cez lyžičku prilejeme teplú kávu. Káva by mala mať rovnakú teplotu ako likér s rumom.

  3. Každú porciu doplníme do tuha vyšľahanou smotanou a dozdobíme kakaom alebo najemno nastrúhanou čokoládou. Ihneď podávame. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Nápoje
Chuťovky

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.