Káva Bombardino
Káva Bombardino vás zahreje, a to nielen na zjazdovke. Táto lahôdka vznikla v Alpách, ale rýchlo sa udomácnila aj v iných častiach sveta. Vyskúšajte ju aj doma.
Ingrediencie
100 mlvaječný likér
50 mlrum
200 mlsilná káva instantná alebo espressa
šľahačková smotana
kakao alebo horká čokoláda na posypanie
Postup
Vaječný likér s rumom zahrejeme a rozdelíme do dvoch hrubostenných pohárov.
Pomaly cez lyžičku prilejeme teplú kávu. Káva by mala mať rovnakú teplotu ako likér s rumom.
Každú porciu doplníme do tuha vyšľahanou smotanou a dozdobíme kakaom alebo najemno nastrúhanou čokoládou. Ihneď podávame. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre