Kuracie prsia s pórom

Kuracie prsia s pórom

Jednoduché a tak lahodné sú tieto kuracie prsia s pórom. Ak potrebujete recept s rýchlou prípravou, ktorý nevyžaduje ani veľa ingrediencií, ste na správnej stope. Široké rezance sú skvelým partnerom tohto receptu, a to najmä vtedy, keď ich polejete štedrou dávkou masla.

Ingrediencie

  • 800 gkuracie prsia rezne

  • 2 PLrastlinný olej

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 1 kspór

  • 1 strúčikcesnaku

  • 400 gširoké rezance

  • 50 gmaslo

  • 1 kschilli papričky

  • čerstvá petržlenová vňať k servírovaniu

  • klíčky k servírovaniu

Postup

  1. Mäso očistíme, nakrájame na tenké rezance a sprudka orestujeme na rozohriatom oleji v panvici. Pór nakrájame na kolieska, cesnak na plátky a pridáme k mäsu.

  2. Cestoviny uvaríme v osolenej vode domäkka, precedíme a necháme odkvapkať. Primiešame spolu s maslom do panvice s mäsom. Podľa chuti osolíme, okoreníme, pridáme nakrájanú chilli papričku a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou s klíčkami. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.