Mrkvová nátierka s chrenom

Mrkvová nátierka s chrenom

Prekvapivo jednoduchá a rýchla mrkvová nátierka s chrenom sa perfektne hodí napríklad na olovrant. Stačí všetky suroviny vymiešať a natrieť na čerstvé pečivo. Príprava je rýchlejšia aj preto, že mrkvu netreba variť, ale stačí ju surovú nastrúhať. Samozrejme, nátierku potom treba urýchlene spotrebovať.

Ingrediencie

  • 100 gmajonéza

  • 300 gkarotka

  • 50 gchren

  • 1 ČLhorčica

  • cukor a citrónová šťava podľa chuti

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • čerstvá bageta alebo veka k podávaniu

  • čerstvá pažítka k podávaniu

Postup

  1. Do majonézy nastrúhame mrkvu s chrenom.

  2. Pripravenú zmes dochutíme horčicou, štipkou cukru, citrónovou šťavou, soľou, korením a dôkladne premiešame.

  3. Nátierkou potrieme plátky pečiva a ozdobíme nasekanou pažítkou. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Nátierky a dressingy
Bezmäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.