Mrkvová nátierka s chrenom
Prekvapivo jednoduchá a rýchla mrkvová nátierka s chrenom sa perfektne hodí napríklad na olovrant. Stačí všetky suroviny vymiešať a natrieť na čerstvé pečivo. Príprava je rýchlejšia aj preto, že mrkvu netreba variť, ale stačí ju surovú nastrúhať. Samozrejme, nátierku potom treba urýchlene spotrebovať.
Ingrediencie
100 gmajonéza
300 gkarotka
50 gchren
1 ČLhorčica
cukor a citrónová šťava podľa chuti
soľ
mleté čierne korenie
čerstvá bageta alebo veka k podávaniu
čerstvá pažítka k podávaniu
Postup
Do majonézy nastrúhame mrkvu s chrenom.
Pripravenú zmes dochutíme horčicou, štipkou cukru, citrónovou šťavou, soľou, korením a dôkladne premiešame.
Nátierkou potrieme plátky pečiva a ozdobíme nasekanou pažítkou. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre