Nátierka s medvedím cesnakom

Nátierka s medvedím cesnakom

Nátierka s medvedím cesnakom sa dá veľmi rýchlo a jednoducho pripraviť. A to nie je jej jediná výhoda, je univerzálne použiteľná na raňajky, na večeru alebo ako rýchle pohostenie medzi jedlami. Medvedí cesnak je jedným z hitov jarnej sezóny v kuchyni, tak si určite naberte do zásoby a z čerstvého ešte pripravte aj túto pochúťku.

Ingrediencie

  • 100 gmedvedí cesnak

  • 1 ksčervená paprika

  • 400 gsmotanový čerstvý syr

  • 100 gkyslá smotana

  • 1 PLolivový olej

  • 1 ksjarná cibuľka

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 8 plátkov(menších) chlieb

Postup

  1. Medvedí cesnak umyjeme vodou a nasekáme najemno. Papriku očistíme a nakrájame na kocky.

  2. V mise zmiešame syr, smotanu, olej, nasekanú jarnú cibuľku, papriku, cesnak, soľ a korenie. Všetko premiešame a natrieme na plátky chleba. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Nátierky a dressingy
Raňajky
Večera
Bezmäsité jedlá
Zdravé recepty
jar

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.