Nátierka s medvedím cesnakom
Nátierka s medvedím cesnakom sa dá veľmi rýchlo a jednoducho pripraviť. A to nie je jej jediná výhoda, je univerzálne použiteľná na raňajky, na večeru alebo ako rýchle pohostenie medzi jedlami. Medvedí cesnak je jedným z hitov jarnej sezóny v kuchyni, tak si určite naberte do zásoby a z čerstvého ešte pripravte aj túto pochúťku.
Ingrediencie
100 gmedvedí cesnak
1 ksčervená paprika
400 gsmotanový čerstvý syr
100 gkyslá smotana
1 PLolivový olej
1 ksjarná cibuľka
soľ
mleté čierne korenie
8 plátkov(menších) chlieb
Postup
Medvedí cesnak umyjeme vodou a nasekáme najemno. Papriku očistíme a nakrájame na kocky.
V mise zmiešame syr, smotanu, olej, nasekanú jarnú cibuľku, papriku, cesnak, soľ a korenie. Všetko premiešame a natrieme na plátky chleba. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre