Nepečený jahodový cheesecake do pohára

Nepečený jahodový cheesecake do pohára

Nepečený jahodový cheesecake do pohára je super nápadom na dezert, ktorý môžete pripraviť, ak očakávate návštevu. Je to ľahký a svieži dezert, ktorý nemá náročnú prípravu. Asi najhoršou časťou bude čakanie na dôkladné stuhnutie. Len po ňom je totiž jeho chuť presne taká, ako sa požaduje.

Na nepečený korpus

  • 150 gmaslové sušienky

  • 60 gpráškový cukor

  • 40 gnastrúhané vlašské orechy

Na náplň

  • 250 gsmotanový krémový syr

  • 60 gpráškový cukor

  • 150 ml40 % smotana na šľahanie

  • 300 gjahody

  • 1 balenietortové želé

Postup

  1. Sušienky podrvíme, spracujeme s maslom a orechmi. Nepečený korpus rozdelíme na dno pohárov.

  2. Syr zmiešame s cukrom a vyšľahanou smotanou. Do pohárov rozdelíme polovicu krému. Jahody očistíme a nakrájame na kúsky. Na krém rozložíme polovicu jahôd. Tortové želé pripravíme podľa návodu na obale a jahody zalejeme malou vrstvou želé a necháme stuhnúť.

  3. Po stuhnutí pridáme druhú polovicu krému a na krém rozdelíme aj zvyšné jahody. Opäť zalejeme želé a necháme stuhnúť. Poháre uložíme do chladničky a necháme asi hodinu odležať. Pred podávaním ozdobíme mätou. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Chuťovky
Zákusky
Dezerty
leto

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.