Orechová nátierka

Orechová nátierka

Kreatívnych nápadov na nátierky nikdy nie je dosť. Orechová nátierka z tvarohu a hrozna je nenáročná na prípravu, ale prekvapí vás príjemnou chuťou. Skvele sa hodí aj ako pohostenie pre návštevu. Dobre chutí a zaujímavo vyzerá, čo viac si želať, aby ste vyhoveli želaniam vašich stravníkov?

Ingrediencie

  • 250 gmäkký tvaroh

  • 1 PLfrancúzska horčica

  • 1/2 kscitrónová kôra

  • 1 hrsťorechy (mix) lúpané pistácie, mandle, arašidy

  • 60 gsušené paradajky v oleji

  • soľ podľa chuti

  • mleté čierne korenie

  • 120 ghrozno

  • čerstvý chlieb k podávaniu

Postup

  1. V miske zmiešame tvaroh s horčicou a citrónovou kôrou. Polovicu orechov najemno nasekáme mixérom a druhú polovicu nakrájame nožom. Precedené, sušené paradajky nakrájame na malé kúsky. Všetko zmiešame dohromady a ochutíme soľou a korením.

  2. Do nátierky nakoniec vmiešame aj nakrájané bobule hrozna a dáme ju do chladničky. Vychladnutú natierame na pečivo a podľa chuti ešte ozdobíme bobuľami hrozna. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Raňajky
Chuťovky
Dezerty
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.