Oškvarková nátierka s hubami

Oškvarková nátierka s hubami

Oškvarková nátierka s hubami vás príjemne prekvapí menej tradičným spojením chutí. Tvaroh sa postará o hladkú konzistenciu, pripravte si toastový chlieb a raňajky máte hotové.

Ingrediencie

  • 2 ksvajcia

  • 180 gbravčové oškvarky

  • 1 kscibuľa

  • 2 strúčikycesnaku

  • 120 gnakladané lesné huby

  • čerstvá pažítka podľa chuti

  • čerstvá petržlenová vňať podľa chuti

  • 40 gmäkký tvaroh

  • 1/2 PLplnotučná horčica

  • drvená rasca

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 1 balenietoastový chlieb

  • sezamové semienka

Postup

  1. Vajcia uvaríme natvrdo, ochladíme ich studenou vodou a olúpeme.

  2. Oškvarky najemno zomelieme. Cibuľu s cesnakom očistíme a nakrájame nadrobno. Na drobné kúsky nakrájame aj huby. Pažítku s petržlenovou vňaťou nasekáme.

  3. Vajcia nakrájame na drobné kocky a premiešame s oškvarkami, cibuľou, cesnakom, hubami, tvarohom a horčicou. Všetko dochutíme drvenou rascou, soľou, korením, pažítkou a petržlenovou vňaťou.

  4. Nátierku natierame na opečené toasty, ozdobíme pažítkou, petržlenovou vňaťou a sezamovými semienkami. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Nátierky a dressingy
Raňajky
fašiangy

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.