Oškvarková nátierka s hubami
Oškvarková nátierka s hubami vás príjemne prekvapí menej tradičným spojením chutí. Tvaroh sa postará o hladkú konzistenciu, pripravte si toastový chlieb a raňajky máte hotové.
Ingrediencie
2 ksvajcia
180 gbravčové oškvarky
1 kscibuľa
2 strúčikycesnaku
120 gnakladané lesné huby
čerstvá pažítka podľa chuti
čerstvá petržlenová vňať podľa chuti
40 gmäkký tvaroh
1/2 PLplnotučná horčica
drvená rasca
soľ
mleté čierne korenie
1 balenietoastový chlieb
sezamové semienka
Postup
Vajcia uvaríme natvrdo, ochladíme ich studenou vodou a olúpeme.
Oškvarky najemno zomelieme. Cibuľu s cesnakom očistíme a nakrájame nadrobno. Na drobné kúsky nakrájame aj huby. Pažítku s petržlenovou vňaťou nasekáme.
Vajcia nakrájame na drobné kocky a premiešame s oškvarkami, cibuľou, cesnakom, hubami, tvarohom a horčicou. Všetko dochutíme drvenou rascou, soľou, korením, pažítkou a petržlenovou vňaťou.
Nátierku natierame na opečené toasty, ozdobíme pažítkou, petržlenovou vňaťou a sezamovými semienkami. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre