Pikantné kuracie soté
Kuracie mäso je skvelá voľba, ak potrebujete mäsové jedlo s rýchlou prípravou. Aj preto je pikantné kuracie soté super možnosťou na obed alebo na večeru a z tohto množstva pripravíte štyri porcie, takže pohostíte niekoľkých hladošov. Alebo si soté uvarte deň vopred a môžete si ho zobrať aj do práce.
Ingrediencie
400 gkuracie prsia
soľ
mleté čierne korenie
2 PLrastlinný olej
80 gčierne olivy
10 kssušené paradajky
2 ksčervená cibuľa
2 ksfeferónky
250 mlsmotana na šľahanie
Postup
Kuracie prsia očistíme a nakreslite na kúsky. Mäso osolíme a okoreníme.
Na panvici rozohrejeme olej, na ktorom mäso sprudka opečieme, kým nezíska zlatistú farbu. Pridáme olivy, prepolené paradajky, mesiačiky cibule a na kolieska nakrájané feferónky.
Spoločne restujeme asi 3 minúty, potom podlejeme trochou vody a smotanou. Privedieme k varu a odstavíme. Hotové soté podávame napríklad so smaženými zemiakovými kroketami. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre