Plnené bagetky s kuracím mäsom

Plnené bagetky s kuracím mäsom

Plnené bagetky s kuracím mäsom sú skutočne sýte a výdatné jedlo. Dokonca až tak, že pokojne dokážu nahradiť aj obed alebo večeru. Bagetky sú plné zeleniny, trhaného mäsa a ešte si do nich môžete vložiť aj plátky syra, ak by ste mali chuť. Jednoducho, ich výslednú chuť a vzhľad si môžete prispôsobiť podľa svojho výberu.

Ingrediencie

  • 250 gpečené kuracie prsia

  • 2 ksčervená kápia

  • 2 ksstonky stonkového zeleru

  • soľ

  • 80 gkukurica

  • 1 ksčervená cibuľa

  • 3 PLmajonéza

  • 1 PLdijonska horčica

  • mleté čierne korenie

  • 4 ksdlhšia bageta

  • šalát (niekoľko listov)

  • 2 ksna kolieska nakrájané paradajky

Postup

  1. Pečené mäso natrháme na menšie kúsky. Kápie upečieme vo vyhriatej rúre pri 250 °C a necháme ich sčernieť. Horúce ich prikryjeme vlhkou utierkou a po 5 minútach olúpeme. Potom ich nakrájame na menšie kúsky.

  2. Stonkový zeler nakrájame na pásiky a sparíme ich vo vriacej vode. Po vychladnutí ich dáme do misy spolu s kukuricou, paprikou, nakrájanou cibuľou a premiešame s majonézou a horčicou. Dochutíme soľou a korením.

  3. Bagetky pozdĺžne prekrojíme, ale nedokrojíme. Do bagetiek dáme listy šalátu, kolieska paradajok a naplníme ich pripravenou zmesou a mäsom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Raňajky
Večera
Mäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.