Plnené vajíčka s bylinkovým krémom

Plnené vajíčka s bylinkovým krémom

Plnené vajíčka s bylinkovým krémom osviežia každé slávnostné menu. Čaro ich krásneho vzhľadu sa skrýva v špenátovej plnke a bylinkovom zdobení.

Ingrediencie

  • 6 ksvajcia

  • 1 PLrepkový olej

  • 3 plátkyprosciutto

  • 1 hrsťčerstvý špenát

  • 1/2 hrsťmedvedí cesnak

  • 1 PLmajonéza

  • 2 PLnahrubo nastrúhaný parmezán

  • soľ podľa chuti

  • mleté farebné korenie podľa chuti

Postup

  1. Vajcia uvaríme natvrdo vo vode. Potom ich rozpolíme a vyberieme z nich žĺtky.

  2. Žĺtky dáme do misy a pridáme k nim olej, najemno nakrájané prosciutto, nasekaný špenát, medvedí cesnak, majonézu, nastrúhaný parmezán a všetko premiešame. Dochutíme soľou a korením.

  3. Nátierku naplníme do uvarených bielkov a podávame s čerstvým pečivom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Prílohy
Chuťovky
Mäsité jedlá
Veľká noc

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.