Plnené vajíčka s bylinkovým krémom
Plnené vajíčka s bylinkovým krémom osviežia každé slávnostné menu. Čaro ich krásneho vzhľadu sa skrýva v špenátovej plnke a bylinkovom zdobení.
Ingrediencie
6 ksvajcia
1 PLrepkový olej
3 plátkyprosciutto
1 hrsťčerstvý špenát
1/2 hrsťmedvedí cesnak
1 PLmajonéza
2 PLnahrubo nastrúhaný parmezán
soľ podľa chuti
mleté farebné korenie podľa chuti
Postup
Vajcia uvaríme natvrdo vo vode. Potom ich rozpolíme a vyberieme z nich žĺtky.
Žĺtky dáme do misy a pridáme k nim olej, najemno nakrájané prosciutto, nasekaný špenát, medvedí cesnak, majonézu, nastrúhaný parmezán a všetko premiešame. Dochutíme soľou a korením.
Nátierku naplníme do uvarených bielkov a podávame s čerstvým pečivom. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre