Pstruh na bylinkovom masle

Zdroj: Unsplash

Pstruh na bylinkovom masle

Inšpirácií na chutné a na tanieri úžasne vyzerajúce obedové menu nie je nikdy dosť. Možno vás inšpiruje práve tento!

Ingrediencie

  • 1 ksfilet dúhový pstruh

  • 1 ČLsoľ

  • 1 ČLmleté čierne korenie

  • 1 ksbylinkové maslo

  • 1 kscitrón

  • 4 kszemiaky

  • olivový olej

  • 1 ČLsušené oregano

Postup

  1. Filet zo pstruha umyte a osušte.

  2. Z oboch strán filet osoľte, okoreňte a na vrch poukladajte kolieska bylinkového masla a plátky citróna.

  3. Dajte piecť do rúry vyhriatej na 180° C približne na 20 minút.

  4. Zemiaky so šupkou umyte a nakrájajte na tenké kolieska.

  5. V mise zemiakové plátky osoľte, okoreňte, pridajte sušené oregano a olivový olej.

  6. Do formičiek na mafiny stupňovito ukladajte jednotlivé plátky na seba.

  7. Dajte piecť do rúry na 180° C približne na 30 minút.

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
Bezlepkové jedlá
Ryby
Rakúsko
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.