Zdroj: Unsplash
Pstruh na bylinkovom masle
Inšpirácií na chutné a na tanieri úžasne vyzerajúce obedové menu nie je nikdy dosť. Možno vás inšpiruje práve tento!
Ingrediencie
1 ksfilet dúhový pstruh
1 ČLsoľ
1 ČLmleté čierne korenie
1 ksbylinkové maslo
1 kscitrón
4 kszemiaky
olivový olej
1 ČLsušené oregano
Postup
Filet zo pstruha umyte a osušte.
Z oboch strán filet osoľte, okoreňte a na vrch poukladajte kolieska bylinkového masla a plátky citróna.
Dajte piecť do rúry vyhriatej na 180° C približne na 20 minút.
Zemiaky so šupkou umyte a nakrájajte na tenké kolieska.
V mise zemiakové plátky osoľte, okoreňte, pridajte sušené oregano a olivový olej.
Do formičiek na mafiny stupňovito ukladajte jednotlivé plátky na seba.
Dajte piecť do rúry na 180° C približne na 30 minút.
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre