Pstruh so zeleninou v papilote
Pstruh so zeleninou a zapečený v papilote je vlastne jedlom plný chutí v jednom balíčku z papiera. Vyskúšajte náš recept a možno sa tento spôsob prípravy stane vaším najobľúbenejším.
Ingrediencie
250 gparadajky
2 ksčervená cibuľa
150 gšampiňóny
1 kscuketa
300 gmenšia paprika
4 strúčikycesnaku
2 PLextra panenský olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
600 gpstruh filety
celá rasca
4 plátkymaslo
4 vetvičkyčerstvý tymián
1 kscitrón k podávaniu
Postup
Zeleninu očistíme a nakrájame na kúsky. Papriky ponecháme vcelku.
Na štyri väčšie kusy papiera na pečenie rozdelíme zeleninu spolu s očisteným cesnakom, pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme.
Na zeleninu uložíme plátky pstruha, osolíme, okoreníme, posypeme rascou, položíme plátok masla a vetvičku tymiánu.
Papier preložíme, spojíme a okraje previažeme špagátom. Vzniknuté balíčky premiestnime na plech alebo do formy a pečieme vo vyhriatej rúre pri 200 °C asi 20 minút. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre