Pstruh so zeleninou v papilote

Pstruh so zeleninou v papilote

Pstruh so zeleninou a zapečený v papilote je vlastne jedlom plný chutí v jednom balíčku z papiera. Vyskúšajte náš recept a možno sa tento spôsob prípravy stane vaším najobľúbenejším.

Ingrediencie

  • 250 gparadajky

  • 2 ksčervená cibuľa

  • 150 gšampiňóny

  • 1 kscuketa

  • 300 gmenšia paprika

  • 4 strúčikycesnaku

  • 2 PLextra panenský olivový olej

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 600 gpstruh filety

  • celá rasca

  • 4 plátkymaslo

  • 4 vetvičkyčerstvý tymián

  • 1 kscitrón k podávaniu

Postup

  1. Zeleninu očistíme a nakrájame na kúsky. Papriky ponecháme vcelku.

  2. Na štyri väčšie kusy papiera na pečenie rozdelíme zeleninu spolu s očisteným cesnakom, pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme.

  3. Na zeleninu uložíme plátky pstruha, osolíme, okoreníme, posypeme rascou, položíme plátok masla a vetvičku tymiánu.

  4. Papier preložíme, spojíme a okraje previažeme špagátom. Vzniknuté balíčky premiestnime na plech alebo do formy a pečieme vo vyhriatej rúre pri 200 °C asi 20 minút. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Ryby
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.