Sladké plnené cannelloni

Sladké plnené cannelloni

Zvyknete jesť cestoviny na sladký spôsob? Ak nie, možno vás presvedčia sladké plnené cannelloni s tvarohom, kokosom a ananásom. V tejto nezvyčajnej kombinácii vám zaručene vykúzlia úsmev na tvári.

Ingrediencie

  • 1 ČLsoľ

  • 400 gcestoviny cannelloni

Na náplň

  • 300 mlmlieko

  • 50 gkrupicový cukor

  • 1 balenievanilkový pudingový prášok

  • 300 gmäkký tvaroh

  • 30 gkokos

  • 150 gananásový kompót

  • maslo na vymazanie pekáča

  • kokos na posypanie povrchu

Na zaliatie

  • 100 ml12 % smotana na varenie

  • 3 ksvajcia

  • 1 štipkasoľ

  • 1 balenievanilkový cukor

Postup

  1. V hrnci privedieme k varu vodu so soľou. Vložíme cannelloni a povaríme ich asi 5 minút. Mlieko s cukrom a pudingovým práškom tiež privedieme k varu a za stáleho miešania povaríme asi 2 minúty.

  2. Necháme mierne vychladnúť, vmiešame tvaroh, kokos a polovicu ananásu nakrájaného na drobné kúsky. Dobre prešľaháme, naplníme do cukrárskeho vrecka s hladkou trubičkou a krém nastriekame do cestovín.

  3. Cestoviny naukladáme do pekáča vymazaného maslom, na povrch pridáme zvyšný ananás a posypeme kokosom.

  4. V smotane rozšľaháme vajcia, soľ, vanilkový cukor a zmesou zalejeme cestoviny na pekáči. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C asi 30 minút. Po zapečení necháme mierne vychladnúť a podávame teplé. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Chuťovky
Bezmäsité jedlá
Taliansko
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.