Sladké plnené cannelloni
Zvyknete jesť cestoviny na sladký spôsob? Ak nie, možno vás presvedčia sladké plnené cannelloni s tvarohom, kokosom a ananásom. V tejto nezvyčajnej kombinácii vám zaručene vykúzlia úsmev na tvári.
Ingrediencie
1 ČLsoľ
400 gcestoviny cannelloni
Na náplň
300 mlmlieko
50 gkrupicový cukor
1 balenievanilkový pudingový prášok
300 gmäkký tvaroh
30 gkokos
150 gananásový kompót
maslo na vymazanie pekáča
kokos na posypanie povrchu
Na zaliatie
100 ml12 % smotana na varenie
3 ksvajcia
1 štipkasoľ
1 balenievanilkový cukor
Postup
V hrnci privedieme k varu vodu so soľou. Vložíme cannelloni a povaríme ich asi 5 minút. Mlieko s cukrom a pudingovým práškom tiež privedieme k varu a za stáleho miešania povaríme asi 2 minúty.
Necháme mierne vychladnúť, vmiešame tvaroh, kokos a polovicu ananásu nakrájaného na drobné kúsky. Dobre prešľaháme, naplníme do cukrárskeho vrecka s hladkou trubičkou a krém nastriekame do cestovín.
Cestoviny naukladáme do pekáča vymazaného maslom, na povrch pridáme zvyšný ananás a posypeme kokosom.
V smotane rozšľaháme vajcia, soľ, vanilkový cukor a zmesou zalejeme cestoviny na pekáči. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C asi 30 minút. Po zapečení necháme mierne vychladnúť a podávame teplé. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre