Údené mäso s ružičkovým kelom a zemiakovými gnocchi

Údené mäso s ružičkovým kelom a zemiakovými gnocchi

Pre milovníkov poctivého a domáceho jedla bude údené mäso s ružičkovým kelom a zemiakovými gnocchi tou najlepšou voľbou na obed. Vyskúšajte šťavnaté mäso uvarené vo vode a prílohu z ružičkového kelu doplnenú o zemiakové kúsky cesta. Dokonalá kombinácia vytvorená z tradičných surovín. Nič viac k nej netreba.

Ingrediencie

  • 600 gúdené mäso

  • 1 kscibuľa

  • 50 gslanina vcelku

  • 100 gbravčová masť

  • 2 ČLmletá paprika

  • celá rasca

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 2 PLhladká múka

  • 300 mlvývar

  • 200 gružičkový kel

  • 2 strúčikycesnaku

  • zemiakové gnocchi

Postup

  1. Údené mäso uvaríme vo vode domäkka. Mäso vyberieme a vývar precedíme. Cibuľku so slaninou nakrájame na drobné kúsky a orestujeme na masti. Do cibuľového základu pridáme papriku, rascu, soľ a korenie. Zaprášime trochou múky a zalejeme vývarom.

  2. Do vzniknutej omáčky pridáme očistené a na kúsky nakrájané ružičkové kely. Dusíme ich domäkka, ochutím prelisovaným cesnakom, soľou a korením.

  3. Mäso nakrájame na plátky a prehrejeme v omáčke. Všetko podávame spolu so zemiakovými gnocchi. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
zima

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.