Údené mäso s ružičkovým kelom a zemiakovými gnocchi
Pre milovníkov poctivého a domáceho jedla bude údené mäso s ružičkovým kelom a zemiakovými gnocchi tou najlepšou voľbou na obed. Vyskúšajte šťavnaté mäso uvarené vo vode a prílohu z ružičkového kelu doplnenú o zemiakové kúsky cesta. Dokonalá kombinácia vytvorená z tradičných surovín. Nič viac k nej netreba.
Ingrediencie
600 gúdené mäso
1 kscibuľa
50 gslanina vcelku
100 gbravčová masť
2 ČLmletá paprika
celá rasca
soľ
mleté čierne korenie
2 PLhladká múka
300 mlvývar
200 gružičkový kel
2 strúčikycesnaku
zemiakové gnocchi
Postup
Údené mäso uvaríme vo vode domäkka. Mäso vyberieme a vývar precedíme. Cibuľku so slaninou nakrájame na drobné kúsky a orestujeme na masti. Do cibuľového základu pridáme papriku, rascu, soľ a korenie. Zaprášime trochou múky a zalejeme vývarom.
Do vzniknutej omáčky pridáme očistené a na kúsky nakrájané ružičkové kely. Dusíme ich domäkka, ochutím prelisovaným cesnakom, soľou a korením.
Mäso nakrájame na plátky a prehrejeme v omáčke. Všetko podávame spolu so zemiakovými gnocchi. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre