Vajíčková nátierka

Vajíčková nátierka

Obľúbená stálica medzi nátierkami? Jednoduchá vajíčková nátierka chutí deťom aj dospelým. Raňajky, desiatu alebo rýchlu večeru s ňou vyriešite jednoducho a už za pár minút. Výhodou je, že ju zvládne pripraviť aj začiatočník bez väčších skúseností.

Ingrediencie

  • 6 ksvajcia

  • 1 kscibuľa

  • 200 gmajonéza

  • 2 PLhorčica

  • čerstvá pažítka

  • čerstvá petržlenová vňať

  • soľ podľa chuti

  • mleté čierne korenie

  • 1 štipkakrupicový cukor

Postup

  1. Vajcia uvaríme natvrdo a necháme ich vychladnúť. Potom ich olúpeme a nahrubo nastrúhame alebo nakrájame. Cibuľu olúpeme a nasekáme najemno.

  2. Všetko preložíme do misy, pridáme majonézu, horčicu, nasekanú pažítku a petržlenovú vňať. Dochutíme soľou, korením a štipkou cukru a dobre premiešame.

  3. Hotovú nátierku necháme odležať, najlepšie cez noc, v chladničke. Podávame s obľúbeným pečivom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Nátierky a dressingy
Raňajky
Bezmäsité jedlá
Slovensko

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.