Vajíčková omeleta so špenátom

Vajíčková omeleta so špenátom

Máte doma dostatok vajíčok a neviete, čo s nimi? Pripravte vajíčkovú omeletu so špenátom a získate rýchle, chutné a výživné jedlo. Taká rýchlovka na raňajky alebo na olovrant.

Ingrediencie

  • 8 ksvajcia

  • 100 gmäkký tvaroh

  • 30 gparmezán

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 1 PLrastlinný olej

  • 1 ksjarná cibuľka

  • 100 gcherry paradajky

  • 50 gbaby špenát

  • 50 gčerstvá rukola

Postup

  1. V miske rozmiešame vajcia, pridáme tvaroh, parmezán, soľ a korenie. Všetko dobre premiešame.

  2. Vo veľkej panvici krátko orestujeme na rozohriatom oleji nasekanú jarnú cibuľku a polovicu nakrájaných paradajok. Zalejeme vaječnou zmesou, pridáme očistený špenát a opekáme tak dlho, pokým omeleta nie je pevná.

  3. Pred podávaním doplníme zvyšnými paradajkami a rukolou. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Večera
Raňajky
Bezmäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.