Vajíčková omeleta so špenátom
Máte doma dostatok vajíčok a neviete, čo s nimi? Pripravte vajíčkovú omeletu so špenátom a získate rýchle, chutné a výživné jedlo. Taká rýchlovka na raňajky alebo na olovrant.
Ingrediencie
8 ksvajcia
100 gmäkký tvaroh
30 gparmezán
soľ
mleté čierne korenie
1 PLrastlinný olej
1 ksjarná cibuľka
100 gcherry paradajky
50 gbaby špenát
50 gčerstvá rukola
Postup
V miske rozmiešame vajcia, pridáme tvaroh, parmezán, soľ a korenie. Všetko dobre premiešame.
Vo veľkej panvici krátko orestujeme na rozohriatom oleji nasekanú jarnú cibuľku a polovicu nakrájaných paradajok. Zalejeme vaječnou zmesou, pridáme očistený špenát a opekáme tak dlho, pokým omeleta nie je pevná.
Pred podávaním doplníme zvyšnými paradajkami a rukolou. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre