Zapečené gnocchi s nivou a brokolicou

Zapečené gnocchi s nivou a brokolicou

Zelenina, syr a gnocchi znejú ako dobrý plán na nenáročný obed alebo večeru. Stačí si pripraviť potrebné suroviny a varenie vám pôjde ako po masle. Také je to jednoduché, nemusia sa obávať ani kuchári začiatočníci.

Ingrediencie

  • 400 gbrokolica

  • soľ

  • 1 ksčervená paprika

  • 500 ggnocchi

  • 1 kscibuľa

  • 2 strúčikycesnaku

  • olivový olej

  • 200 gsyr niva

  • 500 mlpolotučné mlieko

  • 2 ksvajcia

  • mleté čierne korenie

Postup

  1. Brokolicu rozoberieme na ružičky a uvaríme v osolenej vode na skus. Precedíme a necháme odkvapkať. Papriku nakrájame na kocky.

  2. Gnocchi uvaríme na skus, precedíme, prepláchneme studenou vodu a necháme odkvapkať.

  3. Cibuľu s cesnakom zmiešame s olivovým olejom, paprikou a premiešame s uvarenými gnocchi.

  4. Zmes s gnocchi dáme do zapekacej formy, pridáme brokolicu, zasypeme nakrájaným syrom a všetko zalejeme zmesou mlieka s rozšľahanými, osolenými a okorenenými vajíčkami. Pečieme pri 180 °C asi 30 minút. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Večera
Tip redakcie
Bezmäsité jedlá

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.