Zemiakové gnocchi so špenátom a morčacím mäsom
Do kategórie rýchlych a nenáročných receptov môžeme s pokojným svedomím zaradiť aj zemiakové gnocchi so špenátom a morčacím mäsom. Nebude to žiadna nečakaná kombinácia surovín a chutí, skôr overená a tradičná zmes, ktorá nemôže nič pokaziť. Ale to sa predsa počíta, keď potrebujete navariť rýchlo a chutne.
Ingrediencie
1 ksčervená cibuľa
3 strúčikycesnaku
400 gmorčacie prsia
soľ
mleté čierne korenie
5 PLolivový olej
100 gmladý baby špenát
800 gzemiakové gnocchi
100 gnastrúhaný parmezán
Postup
Cibuľu a cesnak olúpeme, cibuľu nakrájame na mesiačiky a cesnak na plátky.
Mäso nakrájame na rezance. Vo veľkej panvici na olivovom oleji orestujeme mäso, osolíme a okoreníme ho. Restujeme ďalších 5 minút, pridáme nakrájanú cibuľu s cesnakom a spoločne restujeme 3 minúty. Nakoniec pridáme mladý špenát, premiešame a odstavíme z variča.
Vo vriacej osolenej vode uvaríme podľa návodu na obale zemiakové gnocchi. Po uvarení ich precedíme a pridáme do panvice. Spoločne všetko opekáme 2 minúty a ihneď podávame. Posypeme parmezánom. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre