Zemiakové gnocchi so špenátom a morčacím mäsom

Zemiakové gnocchi so špenátom a morčacím mäsom

Do kategórie rýchlych a nenáročných receptov môžeme s pokojným svedomím zaradiť aj zemiakové gnocchi so špenátom a morčacím mäsom. Nebude to žiadna nečakaná kombinácia surovín a chutí, skôr overená a tradičná zmes, ktorá nemôže nič pokaziť. Ale to sa predsa počíta, keď potrebujete navariť rýchlo a chutne.

Ingrediencie

  • 1 ksčervená cibuľa

  • 3 strúčikycesnaku

  • 400 gmorčacie prsia

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 5 PLolivový olej

  • 100 gmladý baby špenát

  • 800 gzemiakové gnocchi

  • 100 gnastrúhaný parmezán

Postup

  1. Cibuľu a cesnak olúpeme, cibuľu nakrájame na mesiačiky a cesnak na plátky.

  2. Mäso nakrájame na rezance. Vo veľkej panvici na olivovom oleji orestujeme mäso, osolíme a okoreníme ho. Restujeme ďalších 5 minút, pridáme nakrájanú cibuľu s cesnakom a spoločne restujeme 3 minúty. Nakoniec pridáme mladý špenát, premiešame a odstavíme z variča.

  3. Vo vriacej osolenej vode uvaríme podľa návodu na obale zemiakové gnocchi. Po uvarení ich precedíme a pridáme do panvice. Spoločne všetko opekáme 2 minúty a ihneď podávame. Posypeme parmezánom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Večera
Tip redakcie
Mäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.