Bravčové rezance na cibuľke

Bravčové rezance na cibuľke

Jednoduché, rýchle a pritom poriadne chutné. Tento tradičný recept na dusené mäso s cibuľou a paprikou je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí milujú domáce jedlá s poctivou chuťou. Mäso sa najprv opečie dozlatista a potom pomaly dusí, aby bolo krásne mäkké a šťavnaté.

Ingrediencie

  • 600 gbravčové stehno

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • rastlinný olej

  • 120 gcibuľa

  • mletá červená sladká paprika

  • cesnak podľa chuti

Postup

  1. Mäso nakrájame na rezance, osolíme a okoreníme. Potom ho za stáleho miešania orestujeme na rozpálenom oleji dozlatista. V inej panvici opečieme na oleji nadrobno nakrájanú cibuľu.

  2. K opečenej cibuli vmiešame trochu mletej papriky a podlejem ju trochou vody. Pridáme mäso a spolu dusíme domäkka.

  3. Podľa potreby k mäsu prilejeme vodu a nakoniec primiešame prelisovaný cesnak. Podávame napríklad s varenými zemiakmi. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.