Bravčové rezance na cibuľke
Jednoduché, rýchle a pritom poriadne chutné. Tento tradičný recept na dusené mäso s cibuľou a paprikou je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí milujú domáce jedlá s poctivou chuťou. Mäso sa najprv opečie dozlatista a potom pomaly dusí, aby bolo krásne mäkké a šťavnaté.
Ingrediencie
600 gbravčové stehno
soľ
mleté čierne korenie
rastlinný olej
120 gcibuľa
mletá červená sladká paprika
cesnak podľa chuti
Postup
Mäso nakrájame na rezance, osolíme a okoreníme. Potom ho za stáleho miešania orestujeme na rozpálenom oleji dozlatista. V inej panvici opečieme na oleji nadrobno nakrájanú cibuľu.
K opečenej cibuli vmiešame trochu mletej papriky a podlejem ju trochou vody. Pridáme mäso a spolu dusíme domäkka.
Podľa potreby k mäsu prilejeme vodu a nakoniec primiešame prelisovaný cesnak. Podávame napríklad s varenými zemiakmi. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre