Barbecue bravčové rebierka

Barbecue bravčové rebierka

Možno to tak máte aj vy, že každé grilovanie považujete za malý gurmánsky sviatok. Snažíte sa nachystať obľúbené dobroty pre každého pozvaného, či už slané alebo sladké, a vždy radi zaradíte aj nejaký nový, ešte neznámy recept. Vyskúšajte barbecue bravčové rebierka s jednoduchou, ale veľmi chutnou marinádou. Sú vynikajúce a veríme, že sme vám nimi dali potrebnú inšpiráciu.

Ingrediencie

  • 3 PLmletá červená sladká paprika

  • 3 PLtrstinový cukor

  • 2 ČLmletá rasca

  • 1/2 ČLmleté čierne korenie

  • soľ

  • 50 gdijonska horčica

  • 150 gbarbecue omáčka

  • 1 kgbravčové rebierka

Postup

  1. Mletú papriku, cukor, rascu, korenie a soľ premiešame. Rebierka potrieme horčicou a omáčkou. Potom do nich votrieme zmes korenín.

  2. Mäso zabalíme do alobalu a položíme ho na stredne rozpálený gril. Grilujeme z oboch strán asi 10 minút. Potom pri nižšej teplote pozvoľna dopekáme do mäkka asi 120 minút.

  3. Počas grilovania mäso otáčame a potierame marinádou. Môžeme podávať napríklad s pečivom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
Grilovačka
leto

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.