Barbecue bravčové rebierka
Možno to tak máte aj vy, že každé grilovanie považujete za malý gurmánsky sviatok. Snažíte sa nachystať obľúbené dobroty pre každého pozvaného, či už slané alebo sladké, a vždy radi zaradíte aj nejaký nový, ešte neznámy recept. Vyskúšajte barbecue bravčové rebierka s jednoduchou, ale veľmi chutnou marinádou. Sú vynikajúce a veríme, že sme vám nimi dali potrebnú inšpiráciu.
Ingrediencie
3 PLmletá červená sladká paprika
3 PLtrstinový cukor
2 ČLmletá rasca
1/2 ČLmleté čierne korenie
soľ
50 gdijonska horčica
150 gbarbecue omáčka
1 kgbravčové rebierka
Postup
Mletú papriku, cukor, rascu, korenie a soľ premiešame. Rebierka potrieme horčicou a omáčkou. Potom do nich votrieme zmes korenín.
Mäso zabalíme do alobalu a položíme ho na stredne rozpálený gril. Grilujeme z oboch strán asi 10 minút. Potom pri nižšej teplote pozvoľna dopekáme do mäkka asi 120 minút.
Počas grilovania mäso otáčame a potierame marinádou. Môžeme podávať napríklad s pečivom. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre