Bravčové mäso s fazuľou

Bravčové mäso s fazuľou

Bravčové mäso s fazuľou, to je pochúťka, ktorú zvládne pripraviť každý. Husté a sýte jedlo je skvelým tipom na obed pre celú rodinu. Na jeho prípravu budete potrebovať bravčovú panenku, rôzne druhy zeleniny, fazuľu, ale aj bylinky, bez ktorých by jeho chuť nebola taká dokonalá. Už viete, kedy bude bravčové najbližšie na obed?

Ingrediencie

  • 150 gpikantná klobása

  • 1 ksmrkva

  • 1 ksčervená cibuľa

  • 2 ksstonky stonkového zeleru

  • 500 gbravčová panenka

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 2 strúčikycesnaku

  • čerstvý tymián (niekoľko vetvičiek)

  • čerstvá šalvia

  • 300 mlkurací vývar

  • 250 gcherry paradajky

  • 400 guvarená veľká farebná fazuľa

  • 100 gbaby špenát

  • pečivo k servírovaniu

Postup

  1. Na panvici na oleji opečieme na kolieska nakrájanú klobásu, vyberieme ju dierovanou naberačkou a položíme na papierovú utierku.

  2. Na vypečenom tuku opečieme na kúsky nakrájanú mrkvu, cibuľu a zeler. Pridáme na kúsky nakrájané, osolené a okorenené mäso, cesnak, tymián a šalviu. Opekáme asi 3 minúty.

  3. Zmes podlejeme vývarom a dusíme asi 30 minút, pridáme prepolené paradajky, fazuľu a prehrejeme ďalších 5 až 10 minút. Nakoniec primiešame špenát a klobásu. Podávame s pečivom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.