Bravčové mäso s fazuľou
Bravčové mäso s fazuľou, to je pochúťka, ktorú zvládne pripraviť každý. Husté a sýte jedlo je skvelým tipom na obed pre celú rodinu. Na jeho prípravu budete potrebovať bravčovú panenku, rôzne druhy zeleniny, fazuľu, ale aj bylinky, bez ktorých by jeho chuť nebola taká dokonalá. Už viete, kedy bude bravčové najbližšie na obed?
Ingrediencie
150 gpikantná klobása
1 ksmrkva
1 ksčervená cibuľa
2 ksstonky stonkového zeleru
500 gbravčová panenka
soľ
mleté čierne korenie
2 strúčikycesnaku
čerstvý tymián (niekoľko vetvičiek)
čerstvá šalvia
300 mlkurací vývar
250 gcherry paradajky
400 guvarená veľká farebná fazuľa
100 gbaby špenát
pečivo k servírovaniu
Postup
Na panvici na oleji opečieme na kolieska nakrájanú klobásu, vyberieme ju dierovanou naberačkou a položíme na papierovú utierku.
Na vypečenom tuku opečieme na kúsky nakrájanú mrkvu, cibuľu a zeler. Pridáme na kúsky nakrájané, osolené a okorenené mäso, cesnak, tymián a šalviu. Opekáme asi 3 minúty.
Zmes podlejeme vývarom a dusíme asi 30 minút, pridáme prepolené paradajky, fazuľu a prehrejeme ďalších 5 až 10 minút. Nakoniec primiešame špenát a klobásu. Podávame s pečivom. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre