Broskyňová salsa s koriandrom a opečeným chlebom

Zdroj: Shutterstock

Broskyňová salsa s koriandrom a opečeným chlebom

Pripravte si tieto chutné šťavnaté plody na sladko, ale aj na slano. Raňajky, obed, večera či dezert. Vždy budú chutiť skvelo.

Ingrediencie

  • 2 PLpomarančová šťava

  • 1 kszrelá broskyne so žltou dužinou, sparenú, ošúpanú a nakrájanú na kocky

  • 1 kszrelá broskyne neošúpaná

  • 1 ksmalá červená cibuľa nakrájaná nadrobno

  • 1 ČLchilli pasta harissa

  • 3 PLnasekaný čerstvý koriander + lístky na posypanie

  • 2 PLolivový olej

  • 1 ČLsoľ

  • 4 ksciabatta pečivo

Postup

  1. Premiešame pomarančovú šťavu, na kocky nakrájanú ošúpanú i neošúpanú broskyňu, najemno nakrájanú cibuľu, harissu, nasekaný koriander a 2 lyžice olivového oleja a osolíme.

  2. Ciabattu nakrájame na plátky, ktoré dáme zapiecť do vyhriatej rúry pri 220 °C na 5 minút alebo v hriankovači a podávame k salse.

Ohodnoťte recept
Nátierky a dressingy
Chuťovky
Bezmäsité jedlá
Mexiko
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.