Zdroj: Shutterstock
Broskyňová salsa s koriandrom a opečeným chlebom
Pripravte si tieto chutné šťavnaté plody na sladko, ale aj na slano. Raňajky, obed, večera či dezert. Vždy budú chutiť skvelo.
Ingrediencie
2 PLpomarančová šťava
1 kszrelá broskyne so žltou dužinou, sparenú, ošúpanú a nakrájanú na kocky
1 kszrelá broskyne neošúpaná
1 ksmalá červená cibuľa nakrájaná nadrobno
1 ČLchilli pasta harissa
3 PLnasekaný čerstvý koriander + lístky na posypanie
2 PLolivový olej
1 ČLsoľ
4 ksciabatta pečivo
Postup
Premiešame pomarančovú šťavu, na kocky nakrájanú ošúpanú i neošúpanú broskyňu, najemno nakrájanú cibuľu, harissu, nasekaný koriander a 2 lyžice olivového oleja a osolíme.
Ciabattu nakrájame na plátky, ktoré dáme zapiecť do vyhriatej rúry pri 220 °C na 5 minút alebo v hriankovači a podávame k salse.
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre