Cesnakové bravčové rezne

Cesnakové bravčové rezne

Chystajte taniere, podávajú sa cesnakové bravčové rezne. Tento perfektný recept na mäkké rezne určite oceníte napríklad v nedeľu na obed. Vďaka jogurtovej marináde budú tak akurát šťavnaté a vďaka cesnaku skvele dochutené. Navarte si ich aj s cesnakovou polievkou a choroby nebudú mať šancu.

Ingrediencie

  • 800 gbravčové karé bez kosti

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 200 gbiely jogurt

  • 4 strúčikycesnaku

  • 2 ksvajcia

  • strúhanka na obaľovanie

  • rastlinný olej na smaženie

Postup

  1. Mäso nakrájame na plátky hrubé asi 1 cm. Ľahko naklepeme a z oboch strán osolíme a okoreníme.

  2. Jogurt zmiešame s prelisovaným cesnakom, vajcami, soľou a korením. Plátky mäsa vložíme do marinády a necháme odležať najlepšie 120 minút.

  3. Potom mäso z marinády vyberieme v strúhanke z oboch strán. Smažíme z oboch strán v rozpálenom oleji, kým nezískajú zlatistú farbu. Môžeme podávať napríklad s kúskami citrónu, šalátom a hranolkami. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.