Cícerové blondies s malinami
Chutné a zdravé cícerové blondies s malinami si obľúbite okamžite po ochutnaní. A tipovali by sme, že ani nebudete tušiť, že cesto je pripravené z vareného cíceru z konzervy. Sladké maliny a biela čokoláda budú tou správnou spoločnosťou, ktorá doladí celkovú chuť.
Ingrediencie
1 plechovkacícer
2 ksvajcia
60 garašidové maslo
60 gmed
1/2 ČLvanilková aróma
70 govsená múka
1 ČLkypriaci prášok do pečiva
60 gbiela čokoláda
60 gmaliny
100 gbiela čokoláda na ozdobenie
Postup
Cícer necháme odkvapkať od nálevu. Pridáme vajcia, arašidové maslo, med a všetko rozmixujeme na hladkú hmotu. Potom vmiešame arómu, múku a kypriaci prášok.
Čokoládu nakrájame na malé kúsky a primiešame ich do cesta. Hotové cesto rozotrieme do formy s rozmermi 20x25 cm, vyloženej papierom na pečenie.
Na povrch rozložíme maliny a pečieme blondies pečieme v predhriatej rúre pri 180 °C asi 20 minút. Po upečení necháme vychladnúť v pekáči, potom nakrájame na porcie. Pred podávaním ozdobíme bielou čokoládou. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre