Zdroj: Freepik
Cviklová nátierka s pažítkou
Stojíte pred chladničkou a viete, že máte chuť na niečo ľahké, svieže, relatívne zdravé, no fantázia s vami akosi nespolupracuje? Skúste sa inšpirovať našimi receptami na túto chutnú rýchlu nátierku.
Ingrediencie
2 kscvikla
100 gsyrokrém
2 PLkyslá smotana
20 gmaslo
1 štipkasoľ
2 PLcitrónová šťava
Podávanie
čerstvá pažítka
pečivo
Postup
Cviklu uvaríme v šupke domäkka, očistíme a nakrájame.
Vložíme do misy, pridáme syrokrém, kyslú smotanu a maslo a ľahko premiešame.
Mixérom vypracujeme dohladka.
Osolíme a pridáme citrónovú šťavu a dôkladne premiešame.
Podávame s celozrnným pečivom a pažítkou nasekanou nadrobno.
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre