Fazuľový šalát s tuniakom a rukolou

Fazuľový šalát s tuniakom a rukolou

Chutný fazuľový šalát s tuniakom a rukolou môžete pripraviť ako predjedlo alebo ako pohostenie pre návštevu. Príprava nie je náročná, ale nemusíte sa jej postupu držať príliš striktne. Šalát znesie aj iný druh zeleniny alebo iný druh ryby. Experimentujte a výsledok vás prekvapí.

Ingrediencie

  • 3 PLmajonéza

  • 1 PLvínny ocot

  • 4 PLolivový olej

  • soľ podľa chuti

  • mleté čierne korenie podľa chuti

  • 150 gveľká fazuľa

  • 130 gzelená fazuľka (strúčky)

  • 100 grukola

  • 1 ksčervená cibuľa

  • 240 gtuniak v oleji

  • 4 ksvajcia

  • 1 kscitrón

Postup

  1. V mise zmiešame majonézu s octom a olivovým olejom. Potom ju osolíme a okoreníme podľa chuti. Vo väčšej mise zmiešame uvarené fazule, sparené zelené fazuľky, rukolu a na kolieska nakrájanú cibuľu.

  2. Do šalátu vmiešame dresing, šalát rozdelíme na taniere, pridáme tuniaka a rozkrojené, na tvrdo uvarené vajcia. Pokvapkáme citrónovou šťavou a môžeme podávať. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Večera
Hlavné jedlá
Šaláty
Ryby
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.