Hrianky s diabolskou zmesou

Hrianky s diabolskou zmesou

Niekedy aj najjednoduchšia dobrota, ako napríklad hrianky, môže s malou pomocou vyzerať a chutiť ako z vychyteného magazínu. Hrianky s diabolskou zmesou si môžete pripraviť na večeru. Diabolská zmes je pripravená s mäsom, takže o jej sýtosť sa nemusia obávať ani mäsožravci.

Ingrediencie

  • 1 kscibuľa

  • 1 PLolej

  • 1 strúčikprelisovaného cesnaku

  • 300 gbravčové mleté mäso

  • 1 ČLmletá červená sladká paprika

  • 1 PLparadajkový pretlak

  • 1 ČLsušený tymián

  • soľ podľa chuti

  • mleté čierne korenie podľa chuti

  • chilli papričky podľa chuti

  • 150 gcuketa

  • chlieb (niekoľko plátkov na hrianky)

  • 1 strúčikcesnaku na potretie

  • 50 gnastrúhaný tvrdý syr

  • 1/2 ksčervená cibuľa

  • čerstvý tymián

Postup

  1. Cibuľu očistíme a nakrájame na kocky. Na panvici na nahriatom oleji orestujeme cibuľu s cesnakom a primiešame mäso.

  2. Akonáhle sa mäso zatiahne, pridáme papriku, pretlak, 100 ml vody, tymián, soľ, korenie, na kolieska nakrájanú chilli papričku a cuketu nakrájanú na kocky. Zmes dusíme pod pokrievkou asi 10 minút.

  3. Plátky chleba opečieme na sucho na panvici, potrieme ich cesnakom a navrstvíme na ne pripravenú mäsovú zmes. Posypeme syrom, prípadne ďalšou papričkou a kolieskami cibule s tymiánom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Raňajky
Nátierky a dressingy
Večera
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.