Zdroj: Unsplash
Mrazivé jahodové nanuky
Keď sa záhrady červenajú od jahôd a čerešní, je na čase si osladiť život.
Ingrediencie
200 gjahody
100 gpráškový cukor
250 gmäkký tvaroh
50 gmed
1 balíčekvanilkový cukor
Postup
Jahody rozmixujeme s cukrom, tvaroh zmiešame s medom a vanilkovým cukrom.
Náplň potom striedavo plníme do formičiek na nanuky a dáme asi na 30 minút zmraziť.
Potom vtlačíme drievko a necháme mraziť ďalších 120 minút.
Po zmrazení formičku na krátku chvíľu ponoríme do horúcej vody a zmrzlinu vyklopíme. Ihneď podávame s čerstvými jahodami. Mňam!
Ohodnoťte recept
Zákusky
Bezlepkové jedlá
Dezerty
Slovensko
leto
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre