Pečené bravčové plece so špenátom
Milovníci mäsa budú pečené bravčové plece so špenátom doslova milovať. Chrumkavé kúsky mäsa pečené s cibuľou a cesnakom krásne voňajú a ešte lepšie chutia. Ako prílohu podávajte knedľu alebo krajce chleba.
Ingrediencie
600 gbravčové plece
3 kscibuľa
1 strúčikcesnaku
soľ
celá rasca
200 gčerstvý špenát
1 PLmaslo
1 strúčikcesnaku na prípravu špenátu
Postup
Mäso nakrájame na kocky, pridáme k nim očistenú cibuľu nakrájanú na mesiačiky a cesnak nakrájaný na plátky. Osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a pečieme pri 160 °C do mäkka.
Špenát umyjeme a orestujeme na masle spolu s cesnakom, osolíme. Podávame spolu s mäsom a napríklad zemiakovou knedľou. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre