Rybičková nátierka

Rybičková nátierka

Správna nátierka premení aj obyčajné pečivo na lahodnú dobrotu. Rybičková nátierka je pripravená s maslom, uvareným vajíčkom a dochutená horčicou. Lahodná, krémová konzistencia vás zaručene nesklame. A keď pečivo krásne ozdobíte, každý sa rád ponúkne.

Na nátierku

  • 1 ksčervená cibuľa

  • 50 gzmäknuté maslo

  • soľ podľa chuti

  • mleté čierne korenie podľa chuti

  • 400 grybičky v oleji

  • 2 PLplnotučná horčica

  • 1 ksvajce

Na dokončenie

  • pečivo k podávaniu

  • reďkvičky na ozdobu

  • jarná cibuľka na ozdobu

Postup

  1. Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno. Maslo dáme do misky, osolíme, okoreníme a vyšľaháme do peny. Z rybičiek zlejeme olej, rozmačkáme ich vidličkou, pridáme k maslu, prisypeme cibuľu a ochutíme soľou, korením a horčicou. Dobre premiešame.

  2. Vajce uvaríme na tvrdo, olúpeme a nakrájame ho na malé kúsky. Primiešame k nátierke. Zľahka premiešame a natrieme na plátky pečiva. Môžeme ozdobiť nakrájanou reďkovkou a jarnou cibuľkou. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Raňajky
Nátierky a dressingy
Večera
Ryby
Slovensko
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.