Ryžová kaša s bielou čokoládou
Jednoduchšie teplé raňajky ste si už nemohli dopriať. Možno je ovsená kaša viac v kurze, ale choďte trocha proti prúdu a vyskúšajte ako chutí ryžová kaša s bielou čokoládou. Jeseň a zimu si už bez nej nebudete vedieť predstaviť.
Ingrediencie
300 gguľatozrnná ryža
1 lpolotučné mlieko
100 gbiela čokoláda + na ozdobu
1 plechovkamandarínkový kompót
Postup
Ryžu prepláchneme a vložíme do hrnca s mliekom. Varíme pozvoľna tak dlho, pokým nezmäkne.
Čokoládu nakrájame na malé kúsky, prisypeme ju do kaše a miešame, pokým sa nerozpustí. Potom kašu rozdelíme do misiek.
Mandarínky zlejeme a ozdobíme nimi hotovú kašu. Podávame posypané hoblinkami bielej čokolády. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre