Ryžová kaša s bielou čokoládou

Ryžová kaša s bielou čokoládou

Jednoduchšie teplé raňajky ste si už nemohli dopriať. Možno je ovsená kaša viac v kurze, ale choďte trocha proti prúdu a vyskúšajte ako chutí ryžová kaša s bielou čokoládou. Jeseň a zimu si už bez nej nebudete vedieť predstaviť.

Ingrediencie

  • 300 gguľatozrnná ryža

  • 1 lpolotučné mlieko

  • 100 gbiela čokoláda + na ozdobu

  • 1 plechovkamandarínkový kompót

Postup

  1. Ryžu prepláchneme a vložíme do hrnca s mliekom. Varíme pozvoľna tak dlho, pokým nezmäkne.

  2. Čokoládu nakrájame na malé kúsky, prisypeme ju do kaše a miešame, pokým sa nerozpustí. Potom kašu rozdelíme do misiek.

  3. Mandarínky zlejeme a ozdobíme nimi hotovú kašu. Podávame posypané hoblinkami bielej čokolády. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Raňajky
Chuťovky
Bezmäsité jedlá
Dezerty
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.