Teplý zemiakový šalát s tuniakom

Teplý zemiakový šalát s tuniakom

Zabudnite na všetky, ktoré ste doteraz jedli. Teplý zemiakový šalát s tuniakom je originál, ktorý si vás získa okamžite. Vyskúšajte overený recept so skvelou chuťou. Samozrejme, dá sa jesť aj studený, ale teplý chutí oveľa lepšie.

Ingrediencie

  • 500 gmenšie zemiaky

  • soľ

  • 1 ksčervená paprika

  • 1 ksčervená cibuľa

  • mleté čierne korenie

  • 1 kscitrón

  • 4 PLolivový olej

  • 1 strúčikcesnaku

  • 1 PLkapary

  • čerstvá petržlenová vňať (niekoľko vetvičiek)

  • 200 guvarené zelené fazuľové struky

  • 100 gtuniak v oleji

Postup

  1. Umyté zemiaky v šupke uvaríme v osolenej vode do mäkka a necháme ich vychladnúť. Potom ich prepolíme. Papriku s cibuľou očistíme a nakrájame na kúsky. Na panvici opečieme zemiaky, pridáme papriku s cibuľou, osolíme, okoreníme a všetko krátko orestujeme.

  2. Citrónovú šťavu rozmiešame s olejom, pridáme na jemno nasekaný cesnak, kapary, petržlenovú vňať, soľ a korenie.

  3. Opečenú zeleninu so zemiakmi zmiešame s fazuľkami, tuniakom a dresingom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Prílohy
Hlavné jedlá
Večera
Šaláty
Ryby
Bezlaktózové jedlá
Bezlepkové jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.