Teplý zemiakový šalát s tuniakom
Zabudnite na všetky, ktoré ste doteraz jedli. Teplý zemiakový šalát s tuniakom je originál, ktorý si vás získa okamžite. Vyskúšajte overený recept so skvelou chuťou. Samozrejme, dá sa jesť aj studený, ale teplý chutí oveľa lepšie.
Ingrediencie
500 gmenšie zemiaky
soľ
1 ksčervená paprika
1 ksčervená cibuľa
mleté čierne korenie
1 kscitrón
4 PLolivový olej
1 strúčikcesnaku
1 PLkapary
čerstvá petržlenová vňať (niekoľko vetvičiek)
200 guvarené zelené fazuľové struky
100 gtuniak v oleji
Postup
Umyté zemiaky v šupke uvaríme v osolenej vode do mäkka a necháme ich vychladnúť. Potom ich prepolíme. Papriku s cibuľou očistíme a nakrájame na kúsky. Na panvici opečieme zemiaky, pridáme papriku s cibuľou, osolíme, okoreníme a všetko krátko orestujeme.
Citrónovú šťavu rozmiešame s olejom, pridáme na jemno nasekaný cesnak, kapary, petržlenovú vňať, soľ a korenie.
Opečenú zeleninu so zemiakmi zmiešame s fazuľkami, tuniakom a dresingom. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre