Zeleninový šalát s tuniakom
Rýchlych receptov nikdy nie je dosť na to, aby ste nepotrebovali ďalší. Vyskúšajte zeleninový šalát s tuniakom a získate absolútne jednoduchý a nenáročný šalát, ktorý sa dá využiť aj ako obed alebo ako večera. Podávajte ho s pečivom a môžete si byť istí, že vás istotne zasýti.
Ingrediencie
4 ksvajce
300 gšalát mix listov (rukola, polníček, špenát)
4 PLbalzamikový ocot
500 gcherry paradajky
160 gtuniak vo vlastnej šťave
20 mlcitrónová šťava
20 gľanové semienka
200 gsyr feta
soľ podľa chuti
mleté čierne korenie podľa chuti
Postup
Vajcia uvaríme natvrdo, potom ich olúpeme a pokrájame na štvrtiny. Do misky natrháme šalátové listy, pridáme balzamikový ocot a premiešame.
Paradajky nakrájame na polovice, pridáme k šalátu a vmiešame aj vajcia. Potom zlejeme tuniaka, osušíme ho, vidličkou ho rozdelíme na kúsky a primiešame k šalátu.
Šalát pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme ľanovými semienkami, pridáme na kocky nakrájanú fetu, osolíme, okoreníme a podávame. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre