Bravčové karbonátky s tymiánom

Bravčové karbonátky s tymiánom

Bravčové karbonátky s tymiánom vás zaručene zasýtia. Toto je presne ten typ receptu, ktorý ocení celá rodina. Vhodný na obed alebo na večeru a ešte ho môžete pripraviť aj deň vopred. Kto má rád bylinkovú chuť, môže pridať aj iné druhy, napríklad petržlenovú vňať alebo čerstvú majoránku.

Ingrediencie

  • 1 kscibuľa

  • 1 strúčikcesnaku

  • 2 PLrastlinný olej na opečenie

  • 600 gbravčové mleté mäso

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 3 vetvičkyčerstvý tymián

  • 2 PLstrúhanka

  • 1 PLhorčica

  • 1 ksvajce

Postup

  1. Cibuľu a cesnak olúpeme, nakrájame nadrobno a orestujeme na panvici na oleji. Necháme vychladnúť.

  2. Zmiešame s mletým mäsom, soľou, korením, tymiánom, strúhankou, horčicou a vajcom.

  3. Z mäsovej zmesi vytvarujeme karbonátky a pečieme ich na panvici na rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista (z každej strany asi 5 minút). Podávame napríklad s varenými zemiakmi a kyslými uhorkami. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.