Burrito s fazuľou a bravčovým mäsom
Milovníci mexickej kuchyne by mali určite vyskúšať burrito s fazuľou a bravčovým mäsom. Takto jednoducho si ho pripravíte aj doma. A paradajková salsa bude jeho najlepšou spoločníčkou.
Ingrediencie
1 ksavokádo
250 gtrhané bravčové mäso
250 gčervená fazuľa konzervovaná
soľ
4 kstortilla
1 hrsťčerstvý špenát listový
120 gnastrúhaný cheddar syr
2 ksparadajky
8 vetvičiekčerstvý koriander
paradajková salsa k podávaniu
feferónka podľa chuti
limetka k podávaniu
Postup
Avokádo očistíme a zbavíme kôstky. Nakrájame ho na plátky. Trhané bravčové mäso nakrájame na kúsky a ohrejeme s trochou vody v kastróliku. Pridáme precedené fazule a osolíme podľa chuti.
Na jednotlivé tortilly poukladáme mäso s fazuľami, špenát, syr, plátky paradajok s avokádom a koriander.
Tortilly pevne zabalíme a opečieme na panvici zo všetkých strán do zlatista. Podávame s paradajkovou salsou, feferónkou a limetkou. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre