Burrito s fazuľou a bravčovým mäsom

Burrito s fazuľou a bravčovým mäsom

Milovníci mexickej kuchyne by mali určite vyskúšať burrito s fazuľou a bravčovým mäsom. Takto jednoducho si ho pripravíte aj doma. A paradajková salsa bude jeho najlepšou spoločníčkou.

Ingrediencie

  • 1 ksavokádo

  • 250 gtrhané bravčové mäso

  • 250 gčervená fazuľa konzervovaná

  • soľ

  • 4 kstortilla

  • 1 hrsťčerstvý špenát listový

  • 120 gnastrúhaný cheddar syr

  • 2 ksparadajky

  • 8 vetvičiekčerstvý koriander

  • paradajková salsa k podávaniu

  • feferónka podľa chuti

  • limetka k podávaniu

Postup

  1. Avokádo očistíme a zbavíme kôstky. Nakrájame ho na plátky. Trhané bravčové mäso nakrájame na kúsky a ohrejeme s trochou vody v kastróliku. Pridáme precedené fazule a osolíme podľa chuti.

  2. Na jednotlivé tortilly poukladáme mäso s fazuľami, špenát, syr, plátky paradajok s avokádom a koriander.

  3. Tortilly pevne zabalíme a opečieme na panvici zo všetkých strán do zlatista. Podávame s paradajkovou salsou, feferónkou a limetkou. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Večera
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.