Cake pops ružičky

Cake pops ružičky

Cake pops ružičky pripravíte pre svojich milovaných skutočne z veľkej lásky. Tento netradičný a zaujímavý dezert bude prekvapením a potešením, ktoré si nedoprajete denne. Napriek tomu, to nie je tak zložitý dezert, ako to možno na prvý pohľad vyzerá. Ale efekt s ním zanecháte skutočne obrovský.

Na cesto

  • 3 ksvajcia

  • 100 gkrupicový cukor

  • 30 ghladká múka

  • 30 gkakao

  • 1 štipkasoľ

Na krém

  • 250 gmaslo

  • 2 PLpráškový cukor

  • (pár kvapiek) vanilkový extrakt

  • (pár kvapiek) ružové potravinárske farbivo

Na dokončenie

  • 200 gbiela čokoláda

  • (lístky) čerstvá mäta na ozdobenie

Postup

  1. Vajcia vyšľaháme s cukrom do svetlej peny. Vmiešame preosiatu múku, kakao a štipku soli. Cesto nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C asi 15 minút.

  2. Zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom do peny. Potom do neho vmiešame vanilku a krém rozdelíme na polovice. Jednu polovicu zafarbíme ružovou farbou.

  3. Zvyšný krém zmiešame s rozdrobeným piškótovým cestom a vytvoríme z neho guľôčky. Zapichneme do nich špajdle a necháme ich zatuhnúť v chladničke.

  4. Nad vodným kúpeľom rozpustíme čokoládu a obalíme v nej guľôčky. Necháme ich zaschnúť.

  5. Ružový krém nastriekame špirálovito okolo každej guľôčky a zospodu prilepíme lístky mäty. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Zákusky
Koláče
Dezerty
Valentín

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.