Cestoviny s tuniakom, paradajkami a olivami
Zapojte všetky zmysly a upečte si cestoviny s tuniakom a paradajkami. Farebné suroviny sa lahodne dopĺňajú s ich chuťami a vôňami. Jednoduché cestovinové jedlo zvládnu pripraviť aj kuchári začiatočníci, ktorí nemajú ešte veľa skúseností. Pri tomto recepte totiž nehrozí, že sa nepodarí.
Ingrediencie
300 gcestoviny radiatori
soľ
1 ksčervená cibuľa
4 ksparadajky
160 gtuniak v oleji
150 gmajonéza
1 kscitrón
mleté čierne korenie
100 gčierne olivy
150 gcheddar syr
čerstvá petržlenová vňať na ozdobenie
Postup
Cestoviny uvaríme podľa návodu v osolenej vode a precedíme ich.
Cibuľu nakrájame na kocky, paradajky na polkolieska. Tuniaka aj s olejom dáme do väčšej misy, pridáme majonézu, ochutíme šťavou z citróna, soli, korenia a dôkladne premiešame. Potom do zmesi primiešame olivy, paradajky, nastrúhaný syr a cestoviny.
Pripravenú zmes premiestnime do zapekacích foriem a zapečieme v rúre pri 175 °C asi 20 minút. Po upečení ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre