Cestoviny s tuniakom, paradajkami a olivami

Cestoviny s tuniakom, paradajkami a olivami

Zapojte všetky zmysly a upečte si cestoviny s tuniakom a paradajkami. Farebné suroviny sa lahodne dopĺňajú s ich chuťami a vôňami. Jednoduché cestovinové jedlo zvládnu pripraviť aj kuchári začiatočníci, ktorí nemajú ešte veľa skúseností. Pri tomto recepte totiž nehrozí, že sa nepodarí.

Ingrediencie

  • 300 gcestoviny radiatori

  • soľ

  • 1 ksčervená cibuľa

  • 4 ksparadajky

  • 160 gtuniak v oleji

  • 150 gmajonéza

  • 1 kscitrón

  • mleté čierne korenie

  • 100 gčierne olivy

  • 150 gcheddar syr

  • čerstvá petržlenová vňať na ozdobenie

Postup

  1. Cestoviny uvaríme podľa návodu v osolenej vode a precedíme ich.

  2. Cibuľu nakrájame na kocky, paradajky na polkolieska. Tuniaka aj s olejom dáme do väčšej misy, pridáme majonézu, ochutíme šťavou z citróna, soli, korenia a dôkladne premiešame. Potom do zmesi primiešame olivy, paradajky, nastrúhaný syr a cestoviny.

  3. Pripravenú zmes premiestnime do zapekacích foriem a zapečieme v rúre pri 175 °C asi 20 minút. Po upečení ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Večera
Cestoviny a pizza
Ryby
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.