Grilovaný hermelín s pikantnou fazuľou
Zdá sa vám, že vás už grilovaný hermelín nemôže prekvapiť? A viete, že to dokáže celkom jednoducho. Napríklad prílohou z pikantnej fazule a brusníc získa jeho chuť úplne iný rozmer a môže to byť zároveň chutné predjedlo alebo aj jednoduchší hlavný chod. Sami rozhodnete.
Ingrediencie
40 mlrastlinný olej
1 kscibuľa
1 strúčikcesnaku
1 kschilli papričky
1 PLoregano
2 ksparadajka
soľ
mleté čierne korenie
400 gkonzervovaná červená fazuľa
1 ksjarná cibuľka
1 PLbrusnicový kompót
2 kshermelín syr
4 plátkytirolská šunka
Postup
V hrnci nahrejeme olej, pridáme nakrájanú cibuľu a necháme ju zosklovatieť. Potom primiešame nakrájaný cesnak, nasekanú papričku, oregano a nakrájané paradajky. Osolíme, okoreníme, primiešame fazuľu, časť nasekanej jarnej cibuľky, brusnice a krátko podusíme.
Hermelíny omotáme plátkami šunky a zabalíme do alobalu. Grilujeme asi 6 minút z každej strany.
Fazuľu rozdelíme spolu s hermelínmi na taniere a posypeme druhou časťou jarnej cibuľky. Podávame napríklad s pečivom. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre