Grilovaný hermelín s pikantnou fazuľou

Grilovaný hermelín s pikantnou fazuľou

Zdá sa vám, že vás už grilovaný hermelín nemôže prekvapiť? A viete, že to dokáže celkom jednoducho. Napríklad prílohou z pikantnej fazule a brusníc získa jeho chuť úplne iný rozmer a môže to byť zároveň chutné predjedlo alebo aj jednoduchší hlavný chod. Sami rozhodnete.

Ingrediencie

  • 40 mlrastlinný olej

  • 1 kscibuľa

  • 1 strúčikcesnaku

  • 1 kschilli papričky

  • 1 PLoregano

  • 2 ksparadajka

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 400 gkonzervovaná červená fazuľa

  • 1 ksjarná cibuľka

  • 1 PLbrusnicový kompót

  • 2 kshermelín syr

  • 4 plátkytirolská šunka

Postup

  1. V hrnci nahrejeme olej, pridáme nakrájanú cibuľu a necháme ju zosklovatieť. Potom primiešame nakrájaný cesnak, nasekanú papričku, oregano a nakrájané paradajky. Osolíme, okoreníme, primiešame fazuľu, časť nasekanej jarnej cibuľky, brusnice a krátko podusíme.

  2. Hermelíny omotáme plátkami šunky a zabalíme do alobalu. Grilujeme asi 6 minút z každej strany.

  3. Fazuľu rozdelíme spolu s hermelínmi na taniere a posypeme druhou časťou jarnej cibuľky. Podávame napríklad s pečivom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Večera
Grilovačka
leto

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.