Hubové špagety ala carbonara
Hubové rezance ala carbonara chutia minimálne tak skvele ako originálna verzia. Opečené šampiňóny a slaninka cestovinám dodajú nové dimenzie chutí. Tento recept vám dokáže, ako jednoducho sa dá pripraviť lahodné jedlo do pol hodiny.
Ingrediencie
300 gšpagety
soľ
olivový olej
120 gslanina
150 gšampiňóny
2 strúčikycesnaku
4 ksžĺtky
100 gkyslá smotana
mleté čierne korenie
70 gnastrúhaný parmezán
2 PLnasekaná petržlenová vňať
Postup
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale v osolenej vode, zlejeme a 2 naberačky vody z cestovín odložíme na bok.
Na olivovom oleji opečieme nakrájanú slaninu do chrumkava a odložíme do inej nádoby. V tej istej panvici opečieme plátky šampiňónov, pridáme nasekaný cesnak, necháme rozvoňať, vrátime späť slaninu a 1 naberačku vody z cestovín spolu s cestovinami.
V miske zmiešame žĺtky s kyslou smotanou, korením, polovicou parmezánu a zvyšnou vodou z cestovín. Zmes prilejeme k cestovinám, premiešame a krátko prehrejeme. Podávame posypané petržlenovou vňaťou a parmezánom. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre