Kuracie plátky s paradajkami a syrom

Kuracie plátky s paradajkami a syrom

Kuracie plátky s paradajkami a syrom vám neprinesú michelinskú hviezdu, ale bude to tradičné a chutné jedlo, ktoré ocení celá rodina. A o to predsa ide, aby boli všetci sýti a naozaj im chutilo.

Ingrediencie

  • 4 kskuracie prsné rezne

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 2 strúčikycesnaku

  • 2 PLrastlinný olej

  • 120 gomáčka marinara

  • 2 ksparadajky

  • 1 hrsťčerstvá bazalka (lístky)

  • 150 gtvrdý syr na strúhanie

Postup

  1. Mäso očistíme, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme treným cesnakom.

  2. Na panvici rozohrejeme olej a pripravené plátky mäsa na ňom opečieme asi 6 minút z každej strany. Pridáme omáčku, plátky paradajky, listy bazalky a priklopíme. Prehrievame 3 minúty.

  3. Potom každý plátok posypeme strúhaným syrom a opäť priklopíme, syr necháme rozpustiť. Pri podávaní ozdobíme bazalkou. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.