Kuracie plátky s paradajkami a syrom
Kuracie plátky s paradajkami a syrom vám neprinesú michelinskú hviezdu, ale bude to tradičné a chutné jedlo, ktoré ocení celá rodina. A o to predsa ide, aby boli všetci sýti a naozaj im chutilo.
Ingrediencie
4 kskuracie prsné rezne
soľ
mleté čierne korenie
2 strúčikycesnaku
2 PLrastlinný olej
120 gomáčka marinara
2 ksparadajky
1 hrsťčerstvá bazalka (lístky)
150 gtvrdý syr na strúhanie
Postup
Mäso očistíme, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme treným cesnakom.
Na panvici rozohrejeme olej a pripravené plátky mäsa na ňom opečieme asi 6 minút z každej strany. Pridáme omáčku, plátky paradajky, listy bazalky a priklopíme. Prehrievame 3 minúty.
Potom každý plátok posypeme strúhaným syrom a opäť priklopíme, syr necháme rozpustiť. Pri podávaní ozdobíme bazalkou. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre