Pšenová kaša so škoricou

Pšenová kaša so škoricou

Naštartuje sa už od rána pozitívnou energiou a dobrou náladou. Pšenová kaša so škoricou a obľúbeným ovocím k tomu prispeje nemalou mierou. Pšeno je zdravá a bezlepková potravina, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek. Táto kaša je super tip na rýchlu prípravu s krémovým výsledkom.

Ingrediencie

  • 200 gjahody

  • 1 PLmaslo

  • 1 štipkamletá škorica

  • 1 ksbanán

  • 1 PLmed

  • 1 štipkasoľ

  • 200 gčerstvé ovocie (sezónne ovocie ako čučoriedky, podľa chuti aj kiwi, jahody, banán...)

  • 1 hrsťpekanové orechy

  • 2 PLmed

Postup

  1. Pšeno sparíme horúcou vodou podľa návodu na obale.

  2. Uvarené ho potom dáme do mixéra, pridáme maslo, škoricu, banán a podľa chuti primiešame med a štipku soli. Všetko rozmixujeme na hladkú kašu.

  3. Kašu rozdelíme do misiek a ozdobíme kúskami obľúbeného ovocia, orechmi a pokvapkáme medom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Raňajky
Bezmäsité jedlá
Zdravé recepty
Bezlepkové jedlá
jeseň

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.