Sardinková nátierka s jogurtom
Táto sardinková nátierka s jogurtom sa stane vašou tradičnou a obľúbenou nátierkou. Je rýchla a nenáročná a jej chuť je osviežená pridaním smotanového syra a gréckeho jogurtu. Nezabudnite na čerstvý kôpor, skvele doplní chuť sardiniek.
Ingrediencie
3 plechovkasardinky v oleji
1 ksčervená cibuľa
4 kssterilizované uhorky k podávaniu
1 kscitrónová šťava z 1 citrónu
soľ
mleté čierne korenie
200 gsmotanový syr
150 ggrécky jogurt
chlieb k podávaniu
kôpor na ozdobenie
Postup
Zo sardiniek zlejeme olej, dáme ich do misy a popučíme vidličkou.
Cibuľu a uhorky nakrájame na drobné kúsky a pridáme k sardinkám. Zmes ochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením, primiešame syr a jogurt a dôkladne premiešame.
Nátierku ochutnáme a podľa potreby pridáme soľ, korenie a citrónovú šťavu. Servírujeme na chlebe, ozdobíme kôprom a uhorkami. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre