Sardinková nátierka s jogurtom

Sardinková nátierka s jogurtom

Táto sardinková nátierka s jogurtom sa stane vašou tradičnou a obľúbenou nátierkou. Je rýchla a nenáročná a jej chuť je osviežená pridaním smotanového syra a gréckeho jogurtu. Nezabudnite na čerstvý kôpor, skvele doplní chuť sardiniek.

Ingrediencie

  • 3 plechovkasardinky v oleji

  • 1 ksčervená cibuľa

  • 4 kssterilizované uhorky k podávaniu

  • 1 kscitrónová šťava z 1 citrónu

  • soľ

  • mleté čierne korenie

  • 200 gsmotanový syr

  • 150 ggrécky jogurt

  • chlieb k podávaniu

  • kôpor na ozdobenie

Postup

  1. Zo sardiniek zlejeme olej, dáme ich do misy a popučíme vidličkou.

  2. Cibuľu a uhorky nakrájame na drobné kúsky a pridáme k sardinkám. Zmes ochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením, primiešame syr a jogurt a dôkladne premiešame.

  3. Nátierku ochutnáme a podľa potreby pridáme soľ, korenie a citrónovú šťavu. Servírujeme na chlebe, ozdobíme kôprom a uhorkami. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Raňajky
Nátierky a dressingy
Večera
Ryby
celosezónne

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2025 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.